Mini treatment (30 minuten)

Voor ieder huidtype

Het ondergaan van een reiniging, masker en moisturizer, speciaal voor de mensen die weinig tijd hebben. Met deze complete behandeling behaal je maximale resultaten in een minimum van tijd.


Neoderma treatment (60 minuten)

Voor ieder huidtype

Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, epileren, oneffenheden verwijderen, crème masker en moisturizer. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype, de producten van Neoderma zullen op uw huid worden afgestemd.


Neoderma Biopeeling (60 minuten)

Voor de probleemhuid en huidverjonging

De Biopeeling van Neoderma is een pijnloze peeling die perfect werkt tegen acne, rosacea, pigmentvlekken, huidveroudering en grove poriën of preventief om de huid er beter uit te laten zien. De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen. Ook wordt de productie van collageen en elastine ( die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. De behandeling werkt van binnen naar buiten en niet, zoals vrijwel alle andere peelings, van buitenaf (huidverdunnend).

facials

Marine Enzymatische peeling (30 minuten)

Geschikt voor ieder huidtype

Een zachte enzymen peeling van ananas en papaya die aangeraden wordt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid. Reinigt diep de opperhuid zonder mechanische actie, zodat het de huid niet rood en schilferig wordt. Helpt bij het elimineren van dode huidcellen, waardoor de producten beter opgenomen worden door de huid. De algen zorgen voor de vochtregulatie en werken sterk regenererend (herstellend) in de huid.

behandeling